Om oss

Malermester Espetvedt & Graawe AS ble startet i 2004. Vi er en mesterbedrift som gjør alt innenfor malerfaget. Vi tar oppdrag for private og bedrifter, ingen oppdrag for små – og ingen for store.

Malermester Espetvedt og Graawe har sin opprinnelse i Bergen, og tar oppdrag i hele Hordaland, og selvfølgelig også andre steder i landet.

Hos oss treffer du dyktige medarbeidere med lang erfaring, som leverer høy kvalitet på arbeidet. Vi har en rekke faste kunder, som stadig velger oss som sin leverandør av malertjenester.

Du kan være trygg på at vi møter opp til avtalt tid, og gjør avtalt arbeid til avtalt pris. Ønsker du en gratis befaring og et uforpliktende pristilbud så ta kontakt med oss!

Om oss

En mesterbedrift som gjør alt innenfor malerfaget.

Tjenester

Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud.

Kontakt

Ta kontakt for å høre hva vi kan hjelpe deg med.

Vi er en mesterbedrift som gjør alt innenfor malerfaget. Vi tar oppdrag for private og bedrifter, ingen oppdrag for små – og ingen for store.

Om oss

Malermester Espetvedt & Graawe leverer malertjenester til private og små og store bedrifter i hele Hordaland, og selvfølgelig andre steder i landet. Hos oss finner du dyktige fagfolk med lang erfaring, som liker å levere kvalitet. Vi er der til avtalt tid, og utfører jobben vi har blitt enige om til avtalt pris.